Vi køber dit kobber skrot

Ét telefonnummer til alle jeres affaldsfraktioner – en total affaldsløsning

Få den højestepris muligt ved at opdele dit kobber i de forskellige fraktioner. Skil så vidt som muligt andre materialer fra dit kobber og gør det fri for affaldsrester. Vi rådgiver dig gerne ved indlevering på pladsen, hvis du er i tvivl om noget.

Med en total affaldsløsning kan I nøjes med at kontakte os for afhentning af alt jeres nye kobber, raffinerede kobber eller Millberry – og I kan koncentrere jer om jeres primære opgaver.

Kontakt os

Hvilket kobber skrot tager vi imod?

Mange genstande indeholder kobber i én eller anden form og det er ikke altid nemt at finde hoved og hale i. Nedenstående finder du en liste af de forskellige slags kobber skrot, som vi køber og hvilke genstande materialerne typisk kan findes i.

Kobber, nyt

 • Plader
 • Rør der aldrig har været anvendt
 • Må ikke være med plast, maling, fortinning

Kobber, raffineret

 • Rør
 • Plader
 • Gryder
 • Tagrender
 • Messing fittings/emner skal være taget af, da det ellers købes som messing
 • Skal være fri for andre metaller, jernringe, mm, da det ellers købes som skillemetal

Millberry

 • Blank kobbertråd over 1,3 mm. Ofte fra skrællet kabler
 • Må ikke indeholde lakeret tråd, urenheder eller fedt

Fast aftale eller enkeltstående afhentning?

Uanset om I er en virksomhed eller privatpersoner, så kan I sælge jeres kobber skrot til os.

Erhverv

Producerer I meget kobber skrot gennem arbejdet? Så kunne I drage fordel af en afhentningsaftale.

Vi tilbyder også en containerservice, hvor I får opsat en container hos jer. Så kan I fylde den op med tiden også kommer vi og afhenter indholdet på en fast aftale.

Privat

Er I i gang med et byggeprojekt derhjemme og har akkumuleret meget kobber, som I ikke ved, hvad I skal gøre med? Ved større mængder afhenter vi i hele Danmark. Der skal dog tons og ikke kilo til at dække omkostningen til en kranbil. For eksempel henter vi ikke enkelte genstande, såsom plader, gryder og tagrender, i sådanne situationer.

Hvis du er i tvivl, om din mængde skrot er stor nok til at bestille en afhentning, så er du altid velkommen til at ringe eller maile uforpligtende og spørge.

Derfor skal I vælge os

Gendan bygger på 3 generationers erfaring med genvinding og håndterer skrot i hele Danmark, Norge, Sverige og flere andre lande i verden.

Professionel rådgivning vedrørende affaldssortering

Vi tilbyder besøg ved opstart af samarbejde. Èn af vores konsulenter vil, sammen med jer, gennemgå jeres nuværende affaldshåndtering og dertil rådgive om, hvordan det kan optimeres i forhold til jeres økonomi, arbejdsflow og miljø.

Professionel håndtering af projekter

Vi tilbyder også professionel håndtering til mange forskellige projekter. Vi har tidligere erfaring med både demontage af fabriksanlæg, tunneller, broer og nedbrydning af jernbaneanlæg. Vi deltager i sådanne projekter i hele Danmark, men også i udlandet.

Miljømæssig korrekt genvinding

Vi er en miljøgodkendt indsamlingsvirksomhed med statskontrolleret verificeret bro- og metalvægt. Når I handler med os, så sikrer I jer, at alt materialet håndteres og genanvendes på en korrekt, forsvarlig og miljøvenlige måde.

Kontakt os for et gratis og uforpligtigende tilbud.

Indtast dit navn
Field is required!
Indtast din e-mail
Field is required!
Emne
Field is required!
Indtast din besked...
Field is required!

Du finder Gendan på

Smedevænget 6,
4700 Næstved

Tlf: 55 99 76 76
E-mail: info@gendan.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30

Fredag: 07.00 – 13.00