Få hentet jeres affald med faste mellemrum eller efter aftale. Ved at benytte Gendan kan I nøjes med at kontakte os for afhentning af alt jeres affald eller restprodukter – og I kan koncentrere jer om jeres primære opgaver.

Ét telefonnummer til alle jeres affaldsfraktioner – en total affaldsløsning

Gendan er specialiseret i genvinding og kan tilbyde virksomheder, bygherrer eller entreprenører en total affaldsløsning.

Ved at benytte Gendan kan I nøjes med at kontakte os for afhentning af alt jeres affald eller restprodukter – og I kan koncentrere jer om jeres primære opgaver.

Kontakt os

Hvilket skrot tager vi imod?

Om I er privatpersoner eller en virksomhed, så kan typerne af skrot være vidt forskellige. Alt afhængigt om I er blikkenslager eller er i gang med et gør-det-selv byggeprojekt i fritiden, så skal jeres skrothandler være klar til at tage imod næsten hvad som helst. Det er vi hos Gendan på vores skrotplads i Næstved.

Eksempler på skrot som erhverv

Generelt produktionsaffald, mange typer byggeaffald, restaffald fra jeres projekter og andet materiale der måtte ophobes.

Eksempler på skrot som privatperson

Brændeovne, plæneklippere, cykler, vandhaner, radiatorer, bilbatterier, løbehjul, metalvaske og meget andet.

Se i øvrigt her for eksempler på hvad du kan sælge til os

Fast aftale eller enkeltstående afhentning?

Om I er en virksomhed eller privatpersoner, så har I rig mulighed for at sælge jeres skrot til os.

Erhverv

Producerer I meget jern- og metalskrot? Så kunne det være fordelagtigt for jer at overveje en afhentningsaftale.

Vi tilbyder også en containerservice, hvor I får opsat en container hos jer. Så kan I fylde den op med tiden også kommer vi og afhenter indholdet på en fast aftale.

Privat

Er I i gang med et byggeprojekt derhjemme og har akkumuleret meget jern- og metalskrot? Ved større mængder afhenter vi i hele Danmark. Der skal dog tons og ikke kilo til at dække omkostningen til en kranbil. For eksempel henter vi ikke enkelte brændeovne, oliefyre eller olietanke.

Hvis du er i tvivl, om din mængde skrot er stor nok til at bestille en afhentning, så er du altid velkommen til at ringe eller maile uforpligtende og spørge.

Derfor skal I vælge os

Gendan bygger på 3 generationers erfaring med genvinding og håndterer skrot i hele Danmark, Norge, Sverige og flere andre lande i verden.

Professionel rådgivning vedrørende affaldssortering

Vi tilbyder besøg ved opstart af samarbejde. Èn af vores konsulenter vil, sammen med jer, gennemgå jeres nuværende affaldshåndtering og dertil rådgive om, hvordan det kan optimeres i forhold til jeres økonomi, arbejdsflow og miljø.

Professionel håndtering af projekter

Vi tilbyder også professionel håndtering til mange forskellige projekter. Vi har tidligere erfaring med både demontage af fabriksanlæg, tunneller, broer og nedbrydning af jernbaneanlæg. Vi deltager i sådanne projekter i hele Danmark, men også i udlandet.

Miljømæssig korrekt genvinding

Vi er en miljøgodkendt indsamlingsvirksomhed med statskontrolleret verificeret bro- og metalvægt. Når I handler med os, så sikrer I jer, at alt materialet håndteres og genanvendes på en korrekt, forsvarlig og miljøvenlige måde.

Kontakt os for et gratis og uforpligtigende tilbud.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Indtast din besked...

Du finder Gendan på

Smedevænget 6,
4700 Næstved

Tlf: 55 99 76 76
E-mail: info@gendan.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag: 07.00 – 15.30

Fredag: 07.00 – 13.00